Parket tegels

Steeds meer mensen kiezen voor het gemak van een tegelvloer met de charme van echt hout. Dit omdat de niet van echt te onderscheiden tegels kras- en stootbestendig, makkelijk te reinigen én onderhoudsvrij zijn. Het jaarlijkse behandelen, schuren en oliën van de vloer behoort tot het verleden. Een houtlook vloer scheelt dus een hoop werk én ergernis. De vloer reinigen? Even stofzuigen en dweilen en het keramisch parket is weer als nieuw.
Onze merken houtlooktegels zijn niet alleen toepasbaar als vloertegel en als wandtegel maar ook nog eens verkrijgbaar in talloze maten, structuren en kleurschakeringen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ziet u het verschil?

hout

Keramisch parket is voor wat betreft kleur en structuur bijna niet van echt hout te onderscheiden. De tegels zijn vrijwel allemaal gekalibreerd en daardoor met weinig voeg te leggen (ca 3mm). Dit komt de echtheid duidelijk ten goede. Want hoe strakker de tegels tegen elkaar aan kunnen worden gelegd, hoe meer het op echt hout lijkt.
De tegels zijn verkrijgbaar in diverse maten zoals:  20 x 120 cm, 20 x 80 cm en 20 x 180 cm. Vanzelfsprekend kunnen wij ook bijpassende plinten leveren