Merken & Stijlen

Badkamers

Interkeramiek werkt samen met gerenommeerde sanitairpartners om kopers te begeleiden in het badkamer- en toilettraject van hun nieuwbouwwoning. Vanuit onze showrooms bieden wij particulieren en projectontwikkelaars een uitgebreide kijk in onze gevarieerde collectie wand- en vloertegels.

Een nieuwe badkamer uitzoeken?

Ga jij een nieuwe badkamer uitzoeken voor je nieuwbouwwoning? Een leuk, maar ook spannend traject! Je mag zelf bepalen hoe je jouw badkamer inricht. Het is dan ook belangrijk om na de te denken over zaken als de indeling, het materiaal en de kleuren. De bekleding van de wanden en de vloer heeft grote impact op de uitstraling van je badkamer.

Door kleuren en materialen slim toe te passen zorg je voor een ruimte die volledig in balans is. Laat je inspireren op onze website en breng ook zeker een bezoek aan onze showroom. Hier vind je een uitgebreide collectie aan wand- en vloertegels voor de badkamer, een divers aanbod aan sanitair en stijlvolle badkamermeubels en radiatoren om jouw droombadkamer volledig naar wens in te richten.

Alles onder één dak

Wanneer de badkamer bij jouw nieuwbouwwoning is inbegrepen, kun je bij Interkeramiek terecht om de (basis)tegels voor de badkamer te bekijken. Wij begeleiden je bij het kiezen voor eventueel meer- of minderwerk en bieden de mogelijkheid om een luxere tegel te kiezen. In onze showroom vind je alles voor je badkamer onder één dak. Samen met onze sanitairpartner bieden wij een overzichtelijke presentatie van ons assortiment. Onze adviseurs zijn ter plaatse om je te informeren over het assortiment en kunnen je ook meer vertellen over de mogelijkheden voor jouw badkamer.

Interkeramiek begeleidt kopers namens de aannemer of projectontwikkelaar bij het inrichten van de droombadkamer. We communiceren direct met de koper, zodat deze direct antwoord op de belangrijkste vragen krijgt en de ideeën samen met onze adviseur kan bespreken.

Badkamer inspiratie