Interkeramiek

Over ons

Interkeramiek is al meer dan 25 jaar partner voor aannemers en projectontwikkelaars bij het begeleiden van het koperskeuzetraject voor wand- en vloertegels. Met onze showrooms in Bunnik en Sneek bieden wij kopers de gelegenheid om de standaardopstelling van de badkamer of keuken te bekijken en inspiratie op te doen.

Organisatie

Vanuit onze hoofdlocatie in Bunnik werken wij al 25 jaar met veel passie aan het verwezenlijken van de tegelwensen van kopers van nieuwbouwwoningen. Samen met onze sanitair- en keukenpartners begeleiden wij kopers in het volledige koperskeuzetraject. Omdat wij onze showroom delen met deze partners, kunnen kopers en projectontwikkelaars alles onder één dak vinden.

De projectshowrooms zijn volledig ingericht voor kopers van nieuwbouwwoningen. De standaardtegels, het sanitair en de keuken zijn vaak bij de nieuwbouwwoning inbegrepen. De kopers kunnen in onze showroom hun toekomstige badkamer en tegels zien, voelen en ervaren. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om tegen een meerprijs een luxere tegel keuze te maken. Door de jaren heen hebben wij ons ook ontwikkeld als projectbegeleider, waarbij we veel werk uit handen van de aannemer en projectontwikkelaar halen (zie ook de pagina bouwpartner). Wij zijn de spil tussen bouwer en koper, met als doel het opleveren van de gewenste badkamer, keuken en vloer voor de kopers van nieuwbouwwoningen.

Interkeramiek

Werken bij Interkeramiek

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij hebben op dit moment de volgende vacatures openstaan: