Het proces

Koperstraject nieuwbouw

Hieronder beschrijven wij wat Interkeramiek voor jou betekent nadat je een nieuwbouwwoning hebt gekocht.
Wij ontzorgen je graag van A tot Z op het gebied van sanitair, tegels en vloeren.

Stap 1
Voorbereiding
Op basis van de - door jouw aannemer aangeleverde informatie - wordt jouw persoonlijke dossier in een periode van 3 a 4 weken samengesteld. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.
Stap 1
Stap 2
Uitnodiging en afspraak
Je wordt uitgenodigd voor een afspraak in onze showroom in Bunnik of Sneek. We bespreken jouw wensen en eisen tot in detail om gezamenlijk te komen tot het gewenste resultaat.
Stap 2
Stap 3
Tegels
Jouw woning wordt - inclusief tegelwerk - door de aannemer aangeboden. Wij laten je in onze showroom graag zien welke mogelijkheden / alternatieven je nog meer hebt voor wat betreft de tegels -en welke (meer)kosten dit evt. met zich meebrengt.
Stap 3
Stap 4
Koper gaat contract aan met aannemer
De kopersbegeleider van de aannemer is jouw aanspreekpunt en zorgt er voor dat je op de hoogte bent én blijft over de gemaakte keuzes, opties en de planning. Je gaat het contract aan met de aannemer.
Stap 4
Stap 5
Oplevering en garantie
Zodra je de sleutel krijgt van je nieuwe woning kun je direct genieten van je mooie badkamer en toilet! Het tegelwerk wordt opgeleverd volgens de vastgestelde garantievoorwaarden van de aannemer.
Stap 5
Stap 6
Mogelijkheden na oplevering
Wij helpen je na de oplevering van de woning ook graag verder met de andere vloeren in jouw woning. Denk aan woonkamervloeren, vloerverwarming, keramische vloeren en/of PVC vloeren. Het is voor jou erg handig om dit ook door Interkeramiek te laten verzorgen, omdat wij jouw woning perfect kennen.
Stap 6