Interkeramiek

Projecten

Interkeramiek heeft meer dan 25 jaar ervaring als projectleverancier van wand- en vloertegels én als begeleider van het koperskeuze traject voor badkamers in nieuwbouwprojecten. Wij hebben ons bij projectontwikkelaars en aannemers bewezen als partner in de bouw. Voor professioneel tegelwerk in (nieuwbouw)woningen is Interkeramiek dé specialist. Benieuwd bij welke projecten Interkeramiek momenteel betrokken is? Bekijk hieronder een selectie van onze projecten.

Norg

Eschlanen

Midden in de veelzijdige Drentse natuur, aan de rand van Norg, is een nieuwe woonwijk in wording: Oosterveld. Een nieuwe woonplek waar rust, groen en ruimte centraal staat. Aan de rand van het derde deelgebied realiseert Heijmans 22 woningen in het project Eschlanen III. Hier beleef je nog écht de natuurlijke omgeving.

Pracht Noorderhaven

Pracht

Alsof u woont in een schilderij van een Hollandse meester. Maar dan wél met de luxe en het comfort van nu én de gezelligheid van de historische binnenstad op wandelafstand. Pracht is het laatste project met nieuwbouwappartementen dat wordt gerealiseerd in Noorderhaven. Een unieke kans dus als u op zoek bent naar iets bijzonders.

Amulet-Utrecht

Amulet Utrecht

Binnenkort wordt gestart met de verkoop van Amulet, een stijlvol vormgegeven appartementencomplex in de eigentijdse wijk Leidsche Rijn. Het moderne complex heeft 23 koopappartementen van 88 tot 103 m2. De bereikbaarheid van nieuwbouwcomplex Amulet is door de ligging optimaal. NS-station Terwijde ligt op circa vijf minuten loopafstand waardoor het openbaar vervoer altijd binnen handbereik is.

Het-Blauwe-Paviljoen

Het Blauwe Paviljoen

In Zuidlaren worden 27 luxe appartementen gebouwd. Het Blauwe Paviljoen is een droomplek. Via eigen oprijlaan rijd je over een groen landgoed van ca. 5 hectare naar het paviljoenachtige monumentale gebouw. Ook van binnen is Het Blauwe Paviljoen een plaatje. In een uniek appartement geniet je van hedendaags wooncomfort, mét de sfeer en ambiance van een uitzonderlijke woonomgeving.

Het-boerenhof-muiden

Het Boerenhof

De woningen zijn ontworpen door o5b architecten. Details van boerse dakgoten, grote schuurdeuren, toepassing van hout en combinaties van verschillende materialen. Eigentijds landelijk leven met een industrieel tintje, dat is de sfeer van deze 19 unieke woningen. Een samenhangend geheel van verschillende typen met elk hun eigen unieke plek.

hofgeest-buiten-velserbroek

Hofgeest Buiten

Aan de noordwestzijde van Velserbroek verschijnt de komende jaren een groene en ruim opgezette nieuwe buurt. Er komen verschillende huizen in verkoop; rijwoningen, twee- en drie-onder-een-kap woningen en vrijstaande woningen. Daarnaast worden er kleinschalige appartementen gerealiseerd die in vorm en architectuur een geheel vormen met de rijwoningen.

Interkeramiek

Laakse tuinen

In de jongste wijk van Amersfoort, Vathorst, wordt een eigentijds tuindorp gebouwd. De Laakse Tuinen bestaat uit 24 tuinen met circa 965 woningen verspreid in het gebied tussen de Laak en het nieuw aan te leggen Westerpark in Vathorst. Een eenduidig project, met oog voor ruimte, groen en subtiele variatie in architectuur. Laakse Tuinen krijgt een tijdloze eigen uitstraling.

Interkeramiek

Langelille

Waterpark Langelille is – op een idyllisch plekje tussen het Friese Merengebied en de Kop van Overijssel – een kleinschalig en rustig gelegen vakantiepark en bestaat uit een eerste fase van 16 vrijstaande recreatiewoningen aan het water en 12 geschakelde studio’s op het strand. Deze eerste fase is volledig gerealiseerd en volop in gebruik bij de eigenaren en de gasten.

new-brooklyn-almere

New Brooklyn

In New Brooklyn komen 1.400 nieuwe woningen. Gave huizen in vele soorten en maten. Ruimte, vrijheid, groen, urban sfeer… New Brooklyn, de nieuwe stadswijk in Almere Poort, heeft het allemaal. Hier woon je in een schitterende, hippe, groene stadswijk met een uitgesproken architectuur, geïnspireerd op de bekende wijk in New York. Denk aan hoge herenhuizen van baksteen, erkers, brede straten, hoge bomen.

Interkeramiek

Porseleinhaven

Dankzij de combinatie van bijzondere architectuur, de directe ligging aan het water en de nieuwe horeca, krijgt Oud-Loosdrecht een mooi en gezellig nieuw dorpshart. Aan de Porseleinhaven worden herenhuizen en appartementen gebouwd met direct uitzicht over de haven. Op deze locatie stond ooit een Porseleinfabriek. De afwisselende en karakteristieke woningen waarborgen de traditionele uitstraling van de locatie.

zin-in-zuid

Zin in Zuid

Modern en comfortabel wonen in een monument. Saai? Dacht het niet! De voormalige technische school is een geweldig pand met een bijzondere indeling, grote raampartijen en unieke historische trekjes. Het hele gebouw blijft dan ook staan en wordt helemaal getransformeerd, alleen de vrijstaande sporthal maakt plaats voor nieuwbouw. Je kunt hier echt kiezen uit allerlei woningtypes, van kleine appartementen tot grote penthouses, van ruime woningen met vide en tuin tot appartementen met openslaande ramen. Hoe je ook wilt wonen, je vindt jouw plek hier in Zin in Zuid.