Merken & Stijlen

Motto by Mosa

Motto by Mosa is een nieuw consumentenmerk van een van de grootste fabrikanten van keramiektegels: Mosa. Motto by Mosa biedt Dutch designtegels voor verschillende interieurstijlen en budgetten. De wand- en vloertegels van Motto by Mosa zijn geschikt voor alle ruimtes in huis. Van de woonkamer tot de badkamer: met diverse series biedt Motto by Mosa voor ieder interieur een passend design.

Sferen

De collectie van Motto by Mosa bestaat uit zes verschillende sferen, waarmee je jouw badkamer helemaal kunt inrichten zoals jij dat wilt. Creëer contrast met een accentmuur. Licht en donker, mat en glans, warm en koel. Opvallend of subtiel? De sferen van Motto by Mosa bieden je de ruimte om te variëren in kleur, formaat, vorm en finish. Zo bestaat de collectie van Motto by Mosa naast vierkante en rechthoekige tegels ook uit driehoekige mozaïektegels, speciaal voor de accentmuren die net even wat anders mogen zijn dan de andere muren in uw badkamer. Welke sfeer kies jij?

Serene

Minimalistisch wit met een twist. Met de Serene wandtegels kun je alle kanten op. De lichte en heldere tegels brengen rust en ruimte in je badkamer.

Expressive

Een fris geheel met zachte kleuren. Deze gekleurde tegels geven je badkamer karakter en zorgen voor een heerlijke vrolijkheid. Eigentijdse tegels volgens de laatste kleurtrends.

Noble

Een strak lijnenspel van koele grijstinten. Beton en zand vormen de inspiratie voor deze tegels. De stoere materialen en grijstinten creëren een industriële uitstraling.

Natural

Een harmonie van verschillende zandkleuren. De bescheiden maar verfijnde tegelkleuren geven je badkamer een rustiek karakter. De Natural wandtegels stralen warmte en zachtheid uit.

Cosy

Warmte door rijke aardetinten. Cosy omringt je met rijke aardse kleuren. Door de bruintinten met wit te combineren creëer je de perfecte balans tussen warm en koel.

Royal

Diepe kleurtonen met rijkelijk effect. De uitgesproken donkergekleurde tegels geven je een gevoel van luxe. Combineer met witte tegels voor een ruimtelijk effect en fraai contrast.

Wandtegel 'Meld'

Creëer levendige wanden met Meld, de nieuwe wandtegel van Motto by Mosa.

Meld geeft op subtiele wijze kleur aan je badkamer. Ideaal als je niet zo houdt van witte tegels. Meld heeft een matte uitstraling en een structuur die doet denken aan gevlinderd beton. Hij is er in twee formaten en drie kleuren.

Wandtegel 'Tide'

Hou jij van kleur? Dan zit je goed met de wandtegel Tide van Motto by Mosa.

Deze kleine hoogglans tegel is er in diverse uitvoeringen. Doordat de tegels onderling subtiel van kleur verschillen ontstaat er een hele levendige wand.

Motto by Mosa - 250 EURO Cashback ACTIE