Uitgebreide collectie

PVC vloeren

Met onze PVC-vloeren kun je alle kanten op. Van woonkamer tot keuken en van visgraat tot robuust eiken. Al onze vloeren zijn Europees gecertificeerd, slijtvast en 100% recyclebaar. Een duurzame keuze waar je lang plezier van hebt.

Kind- en diervriendelijk

De kracht van onze PVC-vloeren zit in de uiteenlopende eigenschappen. Een vloer van Interkeramiek is bijzonder geluiddempend, vochtbestendig, voelt warm aan en is comfortabel. Handig als je stampende peuters, vallend speelgoed of blije viervoeters hebt.

Onderhoudsvriendelijk

PVC is makkelijk te onderhouden. Even stofzuigen, dweilen en klaar. Hier komt geen (hout)olie aan te pas, terwijl de vloer er wel uitziet als echt hout of steen.

Sfeervol

Onze vloeren zijn nauwelijks van echt hout of steen te onderscheiden. Bijzonder, omdat ze van kunststof zijn gemaakt. Door de realistische prints, matte afwerking en natuurlijke embossing zie én voel je het verschil nauwelijks.

Geschikt voor vloerverwarming

PVC-vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. Het materiaal en de dikte zorgen ervoor dat de warmte goed geleidt. De vloer wordt dus eerder warm en daardoor de ruimte ook. Zo heb je een optimaal rendement waarmee je flink wat energie kan besparen.

Onze vloeren. De kenmerken:

Unieke designs

Al onze vloeren hebben natuurgetrouwe prints. Door de extra matte afwerking zijn ze nauwelijks van echt te onderscheiden.

Natuurlijke embossing

Onze vloeren zijn standaard voorzien van een natuurlijke embossing. Dit is een laag met een natuurlijke structuur die jouw vloer een levensechte ‘look & touch’ geeft.

Een vierzijdige v-groef

De plankzijden van onze vloeren zijn schuin afgewerkt. Dit benadrukt de afzonderlijke planken, wat de vloer de natuurlijke uitstraling geeft.

100% recyclebaar

Onze vloeren zijn gemaakt van Virgin PVC. Dit is een pure PVC-soort die volledig en makkelijk gerecycled kan worden.