Uitgebreide collectie

Tegel vloeren

Interkeramiek heeft vloertegels voor elke ruimte in je huis. Als projectleverancier van wand- en vloertegels verzorgen wij het tegelwerk in nieuwbouwwoningen. Omdat wij precies weten hoe de nieuwe woningen eruit komen te zien en wij goed op de hoogte zijn van de planning, kunnen wij direct aan de slag na de oplevering van de woningen. PVC vloeren en vloerverwarming behoren ook tot onze uitgebreide opties. Als koper kun je ook een ruimte, verdieping of je complete woning van een tegelvloer of pvc vloer laten voorzien. Een tegelvloer van Interkeramiek is overigens niet uitsluitend voor nieuwbouwprojecten. Een nieuwe vloer in je bestaande woning is ook mogelijk!

De vloer als basis van een ruimte

Met een vloer creëer je de gewenste sfeer in een ruimte. Het vormt de basis voor je interieur. Het kiezen van een vloer is dan ook een keuze met impact. Een goede vloer past bij je meubels, de afwerking van je wanden en je woonstijl. De praktische eigenschappen van een tegelvloer tellen uiteraard ook mee.

Onze tegelcollectie bestaat uit keramische tegels die zijn gevormd op basis van natuurlijke grondstoffen zoals klei en zand. Deze tegels zijn waterdicht en geven vuil geen kans om in te trekken. Bovendien bieden keramische tegels in combinatie met vloerverwarming een optimaal rendement en een langere levensduur. De toplaag maakt een vloer van keramische tegels krasvast én stootbestendig. We hebben een gevarieerde collectie met keramische tegels in vele kleuren en afwerkingen.

Ook voor PVC vloeren en vloerverwarming kun je bij Interkeramiek terecht.

Bekijk onze collectie

In onze showroom kun je onze collectie in alle rust bekijken, voelen en ervaren. Onze adviseurs zijn ter plaatse om je meer te vertellen over de eigenschappen van de tegels en het effect dat ze hebben op de sfeer in een ruimte. Ze luisteren naar jouw wensen en helpen je bij het vinden van de perfecte vloer voor jouw woning. Je kunt ook al jouw vragen over PVC vloeren en vloerverwarming stellen aan hen.

Het kiezen van een vloer is leuk en tegelijkertijd ook erg spannend. Zorg er dus voor dat je nadenkt over de uitstraling en de eigenschappen van jouw nieuwe vloer. Laat je inspireren op onze website voordat je onze showroom bezoekt. Zo wordt het kiezen van de mooiste tegel een stuk eenvoudiger.